INFORMATIE DELEN

Het delen van kennis voor meer begrip, daardoor een beter welzijn van honden, en een betere relatie tussen eigenaar/handler en hond is een van mijn belangrijkste doelen. Het geven van lezingen en informatieavonden is daarom ook een belangrijke toevoeging aan mijn aanbod. Tijdens deze lezingen en informatieavonden deel ik relevante kennis om zo meer bewustwording te creëren en daardoor meer begrip. Deelname hieraan is altijd zonder hond. Neem gerust een kijkje om te zien of er een leuke lezing of informatieavond voor jou/jullie bij zit.


HONDENZWEMMEN

Datum nader te bepalen.

Duur: ca. 75 minuten

Locatie: 

 

Tijdens deze avond ga ik vertellen over hondenzwemmen en wat daarbij komt kijken. Ik zal vertellen wat ik precies ga doen bij hondenzwemvijver 'Ut Poeleke en wat voor lessen ik zal gaan aanbieden. Doordat ik onlangs voor mijzelf ben begonnen in coaching en training voor baas en hond en ik het belangrijk vind dat je met jouw hond samenwerkt en leuke activiteiten kan doen die goed bij jou en jouw hond passen wil ik hondenbaasjes graag verschillende mogelijkheden aanbieden. Een van die mogelijkheden in mijn aanbod is het hondenzwemmen. Vanaf april t/m september ga ik zwemtrainingen geven bij de hondenzwemvijver voor puppy's, pubers, volwassen en senioren honden. Een juiste introductie aan het water kan (later) voor veel plezier zorgen tussen baas en hond.

Heb jij een pup die nog moet leren zwemmen? Een hond die het liefst overal in het water duikt? Heb jij  misschien een hond die angstig is voor water of nog nooit in aanraking is gekomen met water? Dan is deze informatie avond heel interessant. Ik leg uit wat je van mijn lessen mag verwachten en hoe het werkt.

Let er wel even op dat deze informatieavond plaats vind zonder hond. 

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust en/of schrijf je nu in!Bovenstaande informatieavonden zijn ook aan te vragen als privéles, maar ook voor/door een groep/organisatie/bedrijf/vereniging/stichting/school/etc. op een door hen (aan)gevraagde locatie, gelieve het juiste vakje aan te vinken bij het invullen van het inschrijfformulier of vraag deze aan via e-mail, info@bydogsinspired.com dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Let op dat hier (eventueel) bijkomende reiskosten/reistijdkosten aan verbonden (kunnen) zijn.