EVEN VOORSTELLEN

Hoe By Dogs Inspired is ontstaan

Jep, de persoon links op de foto hierboven...dat ben ik! Hi! Mijn naam is Babs, Gecertificeerd Kynologisch Coach | Instructeur en groot hondenliefhebster! En de witte 4-voeter op de achtergrond, dat is mijn inspiratie en beste maatje, Miley, een Zwitserse Witte Herder.

Even Voorstellen, Ervaring, Kennis, Achtergrond, by Dogs Inspired, Hondentrainer, Hondentraining.

Liefde voor honden? Ik denk toch wel met de paplepel ingegoten, haha. Al vanaf mijn geboorte heb ik met honden mogen opgroeien en is de liefde voor honden door de jaren alleen maar groter geworden.

Naast de honden die wij thuis in ons midden hebben (gehad), heb ik ook veel mee mogen helpen met uitlaten, verzorgen en oppassen op honden van anderen. Van wandelen, oefeningen aanleren, socialiseren, opvoeden en trainingen doen tot het lopen van beveiligingsrondes bij bedrijven. Waarbij ik met veel verschillende hondenrassen, zoals onder andere Mechelse Herders, American Staffords, Australian Kelpie, Labradors, Dobermanns, Teckels, Jack Russels, etc. samen mogen werken. 

Ook tijdens (zomer) vakantie(s) bij mijn grootouders in de USA heb ik anderen mogen helpen met het uitlaten van hun honden. Zo had ik altijd en overal wel een hond(en) waar ik iets mee mocht en kon doen.

En wat een fijn gevoel geeft het als eigenaren je hierin zo vertrouwen! Daar ben ik hen nog altijd heel dankbaar voor!

Even Voorstellen, Ervaring, VS, Kennis, Achtergrond, by Dogs Inspired, Hondentrainer, Hondentraining, USA, Vertrouwen, Helpen

Honden zijn voor mij, waarschijnlijk net als voor jouw, speciale dieren. Ze zijn niet alleen mooi, grappig en leuk maar ook super intelligent, gevoelig en ze leren je gigantisch veel over jezelf. En dat is, uit mijn eigen ervaring, ontzettend waardevol tijdens de opvoeding en training!

Doordat ik veel met honden van anderen heb mogen doen, met verschillende rassen heb mogen samenwerken en door de ervaring die ik heb opgedaan met de honden bij ons thuis is mijn passie al heel snel uitgegroeid tot hobby.

De hond die wij nu in ons in ons midden hebben, Miley, is mijn grootste Inspiratie. Zij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om voor mijzelf te kunnen gaan beginnen en hierdoor te doen waar ik gelukkig van wordt en energie van krijg. Ik haal er ook super veel plezier uit en dat vind ik ontzettend belangrijk!

Daardoor ben ik de opleiding tot kynologisch coach/ instructeur gaan volgen en is mijn hobby (eindelijk) uitgegroeid tot mijn beroep.

En zo is ook by Dogs Inspired ontstaan!